Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren derde in Grote Prijs Fontainebleau

De zeventienjarige springamazone Lisa Nooren greep vanmiddag de derde prijs, ter waarde van 3.675 euro, in de tweesterren Grote Prijs van Fontainebleau. Met VDL Groep Sabech d'Ha (v. Qredo de Paulstra) was ze één van de drie foutlozen in de barrage.


Adeline Hécart was de snelste foutloze en won voor thuispubliek met Question d’Orval (v. Rosire).
Ivan Serrano Saenz uit Spanje werd tweede met Finn Chin van ’t Goor (v. Chin Chin).

In de 1,40 m-rubriek eerder vandaag eindigde Lisa Nooren als zesde met Bardesther (v. Cardento) en als dertiende met VDL Groep Centora de Wallyro (v. Cento).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook