Ga naar hoofdinhoud

Longines Masters Los Angeles: Hollywood voor springruiters

Maikel van der Vleuten en Verdi Foto: www.arnd.nl

Nog een paar weken en dan openen de gordijnen van de Longines Masters Series in Los Angeles zich voor de vierde keer om de beste springruiters- en amazones vanuit de hele wereld te ontvangen op het Long Beach Equestrian Center. Voordat de finale in Hong Kong in februari 2017 wordt verreden, staat de Longines Grand Slam nog op het programma in Los Angeles eind september en Parijs in december.

Van 29 september  tot en met 2 oktober wordt Los Angeles omgetoverd tot een echt paardenmekka. De Longines Masters Series biedt niet alleen paardensport op hoog niveau, ook is er een gevarieerde mix van lifestyle, entertainment en sport trekt sterren, paardenliefhebbers en zakenmensen. De Grand Slam-wedstrijden zijn interessant, mede door het prijzengeld van 2,25 miljoen euro voor degene zowel in Los Angeles, Parijs en Hong Kong weet te winnen.

Succes

Met beroemde gasten als Steven Spielberg, Bill en Melinda Gates, Bruce Springsteen en Patti Smith, André Agassi en Steffi Graf hebben de Longines Masters Series ook de sterren uit Hollywood weten te bereiken.

Bron: Eqwo/Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook