Ga naar hoofdinhoud

Luciana Diniz wint in Leipzig, Van der Vleuten vierde

De Portugese amazone Luciana Diniz trekt haar vorm van vorige week in Bazel door in Leipzig. Toen won zij nog twee rubrieken waaronder de Grand Prix. Vanavond won zij in Leipzig de 1.50m proef springen direct op tijd met de 14-jarige Lennox (v. Lifestyle).

Kevin Staut en de sBs’er Reveur de Hurtebise HDC (v. Kashmir van Schuttershof) eindigden op de tweede plaats in 56.49 seconden. Ruim twee seconden langzamer dan de 45-jarige Diniz. Ludger Beerbaum en Chaman (v. Baloubet du Rouet) namen de derde plaats voor hun rekening.

Maikel van der Vleuten reed VDL Groep Verdi TN N.O.P. naar de vierde plaats in 57.90 seconden en liet daarmee Simon Delestre met Ryan des Hayettes, eind december nog goed voor winst in de wereldbeker van Mechelen, achter zich.

De andere twee Nederlandse combinaties, Gerco Schröder met Glock’s Cognac Champblanc en Wout Jan van der Schans met Capetown bleven niet foutloos, wat resulteerde in een 28e en 43e plek.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook