Ga naar hoofdinhoud

Lummen: Nederlanders in de prijzen

Nadat Vincent Voorn vanochtend de toon zette door al een rubriek op zijn naam te schrijven, gingen de Nederlanders vandaag onverminderd door met het voortzetten van hun succes. In verschillende ochtendrubrieken reden zij zich in de prijzen.

Aniek Diks eindigde op een gedeelde eerste plaats in de rubriek voor vijfjarige springpaarden. Met Carlos (v. Contender) zette ze een foutloze rit neer in 87,72 seconden. Met Winston Jumper (v. Cantos) eindigde ze als negende in het 1,30 meter parcours. Bij de zesjarige springpaarden pakte Loewie Joppen een gedeelde eerste plaats met Dutch Amouretta (v. Dutch Capitol).

Marc Houtzager kwam met Zam Zam (v. Sidney) aan start in een rubriek over 1,30 meter en eindigde hier als tiende. De combinatie liep geen strafpunten op.

Johnny Pals pakte een twaalfde plaats in het 1,40 meter parcours. Dit deed hij met Urjul van Generhese (v. Indian Gold). Leopold van Asten viel hier met VDL Groep Carina (v. Contendro) net buiten de prijzen. De combinatie liep vier strafpunten op in de eerste ronde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.