Ga naar hoofdinhoud

Lummen: Vier op rij

In de 1.35m rubriek, die op zaterdag tijdens Jumping Lummen werd verreden, waren plaats twee tot en met vijf voor Nederlandse deelnemers. De beste van het stel was Joy Lammers die met Zabrina (v. Calvados) aan de start verscheen. De combinatie reed een foutloze barrage in een tijd van 50,37 seconden en eindigde daarmee op de tweede plaats.

Alleen de Ier Alexander Butler wist met Carton Free (v. Cruising) het Nederlandse feestje te verstoren. Hij bleef foutloos in een tijd van 47,65 seconden.

De derde plaats werd ingenomen door Ruben Romp. Met Navaro (v. Cumano) zette hij een tijd neer van 56,82, maar kreeg daarbij 3 strafpunten. Op de vierde plaats eindigde Sabrina van Rijswijk, die met Vera (v. Goodtimes) een springfout maakte en in 42,80 seconden het parcours voltooide. Plaats vijf was voor Mandy Grootegoed met Winne of Naster (v. Karioka del Follee). Deze combinatie maakte ook een springfout en zette een tijd neer van 49,73 seconden.

In de 1.40m rubriek die ook zaterdagmiddag werd verreden, eindigde Maaike ten Berg-Bijlsma op de vierde plaats. Ze verscheen met Uncle Berry (v. Andiamo) aan de start en zette een tijd neer van 43,98 seconden, maar ze maakte een springfout.

De kopplaats was in deze rubriek voor de Ier Shane Carey die met Temple Road (v. Antaeus) de barrage in 41,80 seconden rond reed. Op de tweede plaats eindigde Abdel Said uit Egypte, hij reed Uno II (v. Burggraaf) in 44,98 seconden naar de finish. De derde plaats werd ingenomen door de Ier Alexander Butler, die met Will Wimble (v. Touchdown) foutloos bleef en een tijd neerzette van 45,67 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.