Ga naar hoofdinhoud

Lummen: Yves Houtackers tweede in 1.35m parcours

Yves Houtackers eindigde vrijdag met Wodan (v. Pierrot) op de tweede plek tijdens Jumping Lummen. De combinatie bleef foutloos en zette in de barrage een tijd neer van 43,18 seconden. Houtackers moest de Belg Jan Vlemmix voor laten gaan, hij eindigde met Sunland de Thieusius (v. Landjuweel Saint-Hubert) aan kop.

De combinatie uit België wist de concurrentie voor te blijven en zette in de barrage een tijd neer van 42,61 seconden. De derde plaats was in deze rubriek voor de Deen Linnea Ericsson, Hij verscheen aan de start met Qruellam (v. Quidam de Revel) en reed de barrage in 43,59 seconden rond.

Mischa Everse – Van de Kraats eindigde met Ups-a-Daisy (v. Gentlemen) op de vierde plaats. De amazone uit Waddinxveen voltooide de barrage in 46,69 seconden.

Mark Martens nam vrijdag in het 1.30m parcours direct op tijd de kopplaats in. Hij reed het parcours met Zambezi (v. Nonstop) in 78,79 seconden rond. De tweede plaats was hier voor Dayro Arroyave uit Colombia. Hij zette met Quizz du Rivage (v. Grenat de Grez) een tijd neer van 80,39 seconden. De derde plaats, met een tijd van 80,72, werd ingenomen door de Belg Nick Verlies met Whataboy Ter Linden (v. Kashmir V Schuttershof).

Gister werd er aan het eind van de middag nog een 1.35m parcours gereden. Kevin Olsmeijer reed Valentijn (v. Corland) naar de vierde plaats in een tijd van 43,49 seconden. Steven Veldhuis werd vijfde met Zihowin (v. Lupicor). De combinatie zette een tijd neer van 45,93 seconden. In deze rubriek ging de Belg Carl Cox aan kop, hij zette met Turbo van ’t Gestelhof (v. Darco) in de barrage een tijd neer van 40,32 seconden. De tweede plaats was voor de Duitser Holger Wulschner, die met Abke 4 (v. Acorado) de barrage in 40,70 seconden rond reed. De derde plaats, met een tijd van 42,36 seconden, werd ingenomen door Jillian Terceira uit Bermuda met Ursula (v. Otto Prins).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.