Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten tweede in Indoor-derby

Maikel van der Vleuten Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de spectaculaire Indoor-derby om de Van Schijndel Bouwgroep Prijs boekte Hamad Ali Mohamed Al Attiyah in Den Bosch zojuist een even opvallende als onverwachte overwinning. De nog maar achttienjarige ruiter uit Qatar voltooide het 1.45m jachtparcours met een lus naar het voorterrein als enige foutloos.


Hamad Ali Mohamed Al Attiyah uit Qatar stopte met de twaalfjarige Levicci de klok na 83.57 seconden. Maikel van der Vleuten kreeg met de nog onervaren, pas achtjarige VDL Groep Quatro vier strafseconden en werd in een tijd van 85.38 seconden tweede.

Nicola  Philippaerts reed Esprit van de Wellington rond in 85.63 seconden inclusief vier strafseconden en eindigde daarmee op de derde plaats.
Jur Vrieling startte als laatste met de veertienjarige Tum Tum en kon al evenmin een balk vermijden. Met een tijd van 85.91 seconde pakte de Groninger de vierde prijs.
Klik hier voor alle uitslagen
Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook