Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten tweede in 1.50m

Maikel van der Vleuten Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gisteravond laat werd er op de vijfsterren wedstrijd van Cannes een 1.50m proef verreden. Maikel van der Vleuten liet zien met VDL Groep Quatro in vorm te verkeren door tweede te worden. Snelheidsduivel Denis Lynch was gisteravond niet te kloppen, hij eiste de zege op.

Een rubriek vol sterke deelnemers maar ook een zware proef, zo mag de wedstrijd van gisteren omschreven worden. Slechts 4 combinaties hielden in de eerste omloop de lei schoon en wisten door te dringen tot de beslissende barrage. Dat Denis Lynch barrages kan rijden bewees hij ook nu weer. In een tijd van 34.93 seconden kwam hij met All Star 5 foutloos over de finish waardoor hij de zege pakte.

Maikel van der Vleuten deed een goede gooi naar de overwinning maar was met een tijd van 35.30 seconden een fractie langzamer waardoor hij tweede werd. Daniel Deusser werd met Hidalgo VG derde in 36.07 seconden. Julien Epaillard deed er met Cristallo A LM alles aan om voor eigen publiek te winnen en nam veel risico. Zijn tijd van 33.93 seconden was veruit de snelste maar een balk deed hem naar de vierde plek kelderen.

Harrie Smolders en Don VHP Z kregen in de eerste manche 5 strafpunten bijgeschreven en vielen met de 14e plek net buiten de prijzen. Leopold van Asten en VDL Groep Miss Untouchable eindigden met 16 strafpunten in de eerste omloop op de 40e plek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook