Ga naar hoofdinhoud

Malito de Rêve terug op stal de Muze

Nadat hij drie jaar verhuurd is geweest aan de Franse hengstenhouderij Groupe France Elevage, is de BWP hengst Malito de Rêve weer terug bij stal de Muze van Joris de Brabander. Na goedkeuring begon de schimmel hengst hier zijn carrière.


De zoon van de wereldkampioen van 2006 Cumano heeft al een serie goede springpaarden gebracht. Zijn eerste jaargang kinderen zijn nu tien jaar oud en daarvan lopen er verschillende op 1.60m niveau. De bekendste is Estoy Aqui de Muze die met haar ruiter Kevin Staut onder andere vierde werd in de Grand Prix van de Los Angeles Masters. Ook de voormalige kampioene van de zesjarigen in België, Everlychin de la Pomme, boekte successen op 1.60m niveau onder Shane Sweetnam. En dan zijn er nog de 1.60m paarden Figeac de Reve, onder Rick Hemeryk en Fidux, onder het zadel van Eduardo Alvarez Aznar.

Ook de jongste kinderen tonen hun goede springkwaliteiten, de tweejarige merrie Moschino du Bois won overtuigend het vrijspringen tijdens het Flanders Free Jump. Het hengstveulen Espoir de l’Isle werd in St Lô kampioen van Normandië.

Bron Horses/Studforlife

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook