Ga naar hoofdinhoud

Marc Bettinger wint zwaarste rubriek van de dag

Marc Bettinger, hier met Oh d’Eole. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Duitser Marc Bettinger won zojuist de zwaarste springrubriek van de dag in München. In de barrage van het 1,50 m-parcours reed hij de bruine hengst Quannan-R (v. Kannan) binnen 44,81 seconden foutloos over de eindstreep. Beste Nederlander was Wout-Jan van der Schans op de vierde plaats.

Als tweede eindigde Andreas Kreuzer, die met Balance (v. Baloubet du Rouet) net een fractie langzamer was dan zijn landgenoot Bettinger. De derde prijs in deze eerste kwalificatie voor de Grote Prijs ging naar Nadja Steiner uit Zwitserland met de KWPN’er Well Done II (v. Sheraton).

Wout-Jan van der Schans wist ook een foutloze barrage te rijden met Sacramento (v. Leendert). De combinatie bereikte de finishlijn in 44,94 seconden, goed voor de vierde plek. Gert-Jan Bruggink eindigde als elfde met Andrea (v. Marome NW).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook