Ga naar hoofdinhoud

Marcella Hokse oppermachtig in de zes- en zevenjarigen rubriek

Marcella Hokse met VDR's Face the Music. Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Jacquelien van Tartwijk

Met VDR’s Face the Music  (v. Zirocco Blue) won Marcella Hokse zaterdag in Bathmen de zwaarste rubriek in de vierde wedstrijd in de GMB jonge paardencompetitie. Met Fairy Tail eiste Hokse ook nog eens de tweede plaats voor zich op.

Bij de vijfjarigen is Sjaak Sleiderink met Glamour (v. Numero Uno) in ieder geval zeker van een finale plek. Na in eerdere selectiewedstrijden twee keer een vierde plaats te hebben behaald, wist hij met een zeer uitgekiende vlotte barrage nu de rubriek te winnen.

Succes voor fokkers Van de Pol

Bij de vierjarigen werd het een feestje voor de families van het eerste uur van de competitie. Arend en Arend Jan van de Pol (sponsor GMB) staan te boek als fokker van de winnaar Hermitage VDP (v. Ukato) . Deze bruine ruin werd voorgesteld door Rianne Nalis en zij kregen maar liefst een 8,6 voor techniek en vermogen en een 8,1 voor het gaan tussen de hindernissen, dit leverde een eindscore van 25,3 punten op.

De tweede plaats ging naar de familie Overmars (penningmeester en omroep) uit Raalte. Zij fokten Hemarald (Emerald van’t Ruitershof), die onder Rob Kappert een score respectievelijk een 8,0 en een 8,4 bijeen sprong, eindscore 24,8.

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook