Ga naar hoofdinhoud

Marco Kutscher wint VDL Groep Prijs, Maikel vd Vleuten vierde

In de vanvond verreden 1,55 m-rubriek om de VDL Groep Prijs op Indoor Brabant heeft Marco Kutscher met zijn Cornet’s Cristallo (v. Cornet Obolensky) de eerste plek behaald en daarmee het prijzengeld van 12.500 euro opgestreken. De Duitse ruiter en zijn twaalfjarige Westfaalse ruin legden het parcours direct op tijd foutloos af in 59,47 seconden.

De Belgische ruiter Pieter Devos kwam met zijn dertienjarige merrie Candy (v. Nabab de Reve) met 60,43 seconden net te kort en moest zodoende genoegen nemen met de tweede plaats. De Portugese amazone Luciana Diniz legde het parcours in 60,58 seconden af en eindigde zodoende met de BWP-hengst Winningmood (v. Darco) op de derde plek. Maikel van der Vleuten en VDL Groep Verdi TN N.O.P (v. Quidam de Revel) hadden 63,11 seconden nodig en eindigden met die tijd op de vierde plaats. De Duitse topruiter Ludger Beerbaum en Chaman (v. Baloubet du Rouet) maakten de top vijf compleet.

Leopold van Asten met VDL Groep Zidane (v. Heartbreaker), Gerco Schröder met Glock´s Cognac Champblanc (v. Clearway) en Harrie Smolders met Emerald (v. Diamant De Semilly) wisten ook foutloos te blijven. Van Asten eindigde op de zevende plaats, Schröder op de dertiende plaats en Smolders op veertien.

Indoor Brabant is live te volgen op Clipmyhorse, klik hier voor de livestream.

Kik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook