Ga naar hoofdinhoud

Margie Engle de beste op Numero Uno-dochter

Margie Engle hier met Indigo Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De tiende week van het Winter Equestrian Festival in Wellington is in gegaan met een een zege voor de Amerikaanse Margie Engle in de Challenge Cup. Op de Numero Uno-dochter Abunola was Engle gisteren in de barrage sneller dan Eric Lamaze en Lorcan Gallagher.

83 combinaties begonnen aan de tiende ronde van de Challenge Cup waarvan veertien de barrage bereikten. Als zesde reed Margie Engle met de 11-jarige Abunola de barrage binnen en zette met een foutloze rit 41.68 seconden op de klokken. Engle rijdt de Numero Uno-dochter sinds vorig jaar oktober, daarvoor was de merrie actief onder Ernest Kwint voordat ze naar de Argentijn Luis Pedro Biraben ging.

Eric Lamaze kwam direct na Engle in de baan met Houston (v. Heartbreaker) en kwam kwam op de finish net te kort: met de 41.87 seconden kwam de Canadees twee tiende tekort. De jonge Ier Lorcan Gallagher reed de derde tijd (43.78 seconden) met de hengst Venturo 9 (v. Canturo). Het paar debuteerde op het internationale circuit. Venturo werd eerst door Shane Sweetnam gereden. De top vijf werd volgemaakt door Danielle Torano uit Amerika en Callas III (v. Albatros) en de Colombiaan Ilan Bluman op Ladriano Z (v. Lawito).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht Jennifer Wood Media

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook