Ga naar hoofdinhoud

Margie Engle koopt Eckham Van Het Steentje

De Belg Gilbert De Roock heeft Eckham Van Het Steentje verkocht aan de Amerikaanse Margie Engle. Een drukke tijd tijd voor De Roock nadat hij vorige week nog paarden verhandelde aan Artisan Farms (onder andere Beegien SFN), maakt nu de negenjarige zoon van Berlin de oversteek naar Amerika.

Begin vorig jaar stelde De Roock Eckham Van Het Steentje ter beschikking aan David McPherson. De Brit werd onlangs nog tweede in de Thistledown Stakes (een 1.55m rubriek) tijdens het CSI 3* in Birmingham.

Uit de merrielijn van Eckham komen al de bekende hengsten en springpaarden als Action Breaker, Quasimodo van de Molendreef en de merrie Fiesta Van het Steentje die afgelopen weekend succesvol was op het CSI van Wieze.

Bron Equnews.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook