Ga naar hoofdinhoud

Mcauley oppermachtig in 1,50m op tijd in Rome

Mark Mcauley was zojuist niet te kloppen in de rubriek over 1,50m op tijd in Rome en stuurde zijn Miebello (v. Quite Easy) zowat twee seconden sneller foutloos over de streep dan de concurrentie. De Nederlandse deelnemers eindigden niet in de prijzen in deze afsluitende proef van de dag.

Kevin Staut kwam met Silver Deux de Virton H D C (v. Kashmir van Schuttershof) het dichtst bij de foutloze tijd van de Ierse combinatie. De Franse ruiter was echter met 68,75 seconden op de klok geen bedreiging voor Mcauley, die in 67,02 seconden finishte. Staut werd op zijn beurt met de goedgekeurde SF-hengst op de hielen gezeten door Sergio Alvarez Moya met Iron Man 111. Het Spaanse duo kwam foutloos aan de finish in 68,78 seconden.

Thuisresultaat

Guido Franchi was met Quixotic DC (v. Burggraaf) met een foutloze rit in 70,40 seconden goed voor het beste thuisresultaat. De ruiter uit Italië mocht zich als vierde opstellen voor de prijsuitreiking. De top 5 werd verder compleet gemaakt door Eduardo Alvarez Aznar met Uqualin du Saulcy uit Spanje. Hij bleef eveneens fouloos en finishte in 71,15 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.