Ga naar hoofdinhoud

McLain Ward in winning mood

McLain Ward met HH Azur Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Nadat McLain Ward op de Rolex Central Park Horse Show in New York twee overwinningen en een vierde plaats in de Grand Prix had gepakt, vertrok hij direct westwaarts naar New Albany. Daar was Ward gisteren oppermachtig in de 2* Grand Prix. Met de Franse merrie Tina la Boheme reed hij Beezie Madden en Shane Sweetnam op royale achterstand.

De Grand Prix in New Albany had een sterk deelnemersveld. In de 15 man sterke barrage was naast Ward, Madden en Sweetnam ook de snelle Kent Farrington met Gazelle aanwezig. Farrington reed met 10-jarige merrie van Kashmir van Schuttershof de snelste tijd (37.497 seconden). Door een afgeworpen balk kon hij dat niet met de hoofdprijs verzilveren.

Dat deed wel McLain Ward. Hij stuurde Tina la Boheme (v. Calvaro Z) naar de winnende tijd van 38.591 seconden. Beezie Madden volgde op de hengst Breitling LS (v. Quintero) in 40.022 seconden en Shane Sweetnam met Chaqui Z (v. Chacco Blue) had 42.892 seconden nodig voor de derde plaats.

Leslie Howard met Gentille van Spieveld (v. Heartbreaker) en Andrew Bourns en op de Ier CHS Inception (v. Clover Flush) waren de twee overige foutloze combinaties. Zij werden vierde en vijfde.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Facebook/Equnews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.