Ga naar hoofdinhoud

Meadows Cup-zege voor Farrington en Gazelle

Kent Farrington en Gazelle Foto: Shannon Brinkman/ www.arnd.nl

Kent Farrington was afgelopen nacht met Gazelle (v. Kashmir van Schuttershof) goed voor de snelste foutloze barragerit op Spruce Meadows. De Amerikaanse ruiter liet de elfjarige merrie in 40,59 seconden foutloos over de eindstreep galopperen in de barrage van de 1,60m-rubriek en was daarmee een halve seconde sneller dan de nummer twee, Lillie Keenan.

Keenan had Super Sox (v Salito) gezadeld voor deze hoogste rubriek van de dag in Calgary en liet de ruin in 41,09 seconden finishen. Daarmee waren de twee Amerikanen ruim twee seconden sneller aan de finish dan Pius Schwizer, die derde werd. Schwizer zat in het zadel van Leonard de la Femme (v. Landjuweel St Hubert) en kwam foutloos aan de finish in 43,03 seconden.

Snelste tijd

De snelste tijd in de barrage van de Friends of Meadow Cup kwam van Sergio Alvarez Moya met de KWPN’er G&C Arrayan. De Spaanse ruiter liet de door B.J.M. Wezenberg uit IJselmuiden gefokte ruin van Baloubet du Rouet in 39,87 seconden finishen, maar kreeg vier strafpunten. Uiteindelijk leverde dat de vijfde plek op achter Vladimir Tuganov met Suspens Floreval (v. Clinton) uit Rusland, die vierde werd met een foutloze rit in 45,32 seconden.

Six Bar

In de Six Bar werd de eerste prijs gedeeld door twee combinaties. De Italiaan Juan Carlos Garcia bleef met Cocodrillo (v. Corrado I) vijf ronden foutloos net als de Braziliaan Pedro Junquera Muylaert met Chacote (v. Chacco Blue). Beide combinaties hielden het voor gezien nadat ze foutloos over de hindernis van 2.03m hoog waren gekomen.

In beide rubrieken kwamen geen Nederlanders aan de start.

 

 

Klik hier voor alle uitslagen in de 1,60m-rubriek
KLik hier voor de resultaten in de Six Bar

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook