Ga naar hoofdinhoud

Mechelen: Belgen domineren eerste springrubrieken

De Belgische springruiters gingen zondag goed van start tijdens de openingsdag van Jumping Mechelen. In de twee internationale springrubrieken bestond de top drie beide proeven uit Belgische combinaties. In de 1,35m-openingsrubriek was de overwinning voor José Thiry, in de 1,40m-rubriek zegevierde Dominique Hendrickx.

In de openingsrubriek zette Thiry met Marjolaine de snelste foutloze rit neer met Marjolaine (v. Preussenprinz). Ze werd op de voet gevolgd door landgenoten Sven van Dijck met Chill R Z (v. Chellano Z) en Stefan Corten met Lancelot (v. Landor). Beste Nederlander met een vierde plaats was Tom Martens. Hij bleef eveneens foutloos met zijn Bethsabee (v. Darco).

In de volgende internationale springrubriek was Dominique Hendrickx de concurrentie op het nippertje te snel af met Wizard (v. Polidiktus van de Helle). Jan Vinckier werd tweede met Ursula (v. Andiamo). Op ruim drie seconden achterstand volgde Lieven Devos met Cabriolet Z (v. Calvaro Z). Rob de Bruyn werd als beste Nederlander met één springfout veertiende met Apple Juice (v. Tresor d’Opaline).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook