Ga naar hoofdinhoud

Mechelen: De Bruyn zegeviert in six bar

Het was woensdag een succesvolle dag voor de Nederlandse springruiters in Mechelen. In de Grote Prijs ging de overwinning al naar Leon Thijssen en in de six bar was het landgenoot Rob de Bruyn die zegevierde. Hij bleef de meeste rondes foutloos met zijn Apple Juice (v. Tresor d'Opaline) en verdiende daarmee 5.000 euro prijzengeld. De Bruyn slaagde er echter niet in de recordsprong van 2,175m foutloos te springen, waardoor de sponsor de bonus van 20.000 euro in kas mocht houden.

Negentien combinaties namen deel aan de six bar. Na twee barragerondes waren alleen Rob de Bruyn en de Belg Koen Vereecke nog in de race voor de overwinning. In de derde barrageronde maakte De Bruyn één springfout. Koen Vereecke deed een poging een betere rit neer te zetten met Busch van het Prinsenveld (v. Clinton), maar zette twee springfouten op de teller. De Bruyn probeerde vervolgens nog het hoogterecord van Jumping Mechelen te verbreken, maar slaagde daar niet in.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook