Ga naar hoofdinhoud

Megan Laseur en Stefanie Heins scoren in Valencia

Megan Laseur, hier met Bleu Bayou. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Megan Laseur uit Soest en Stefanie Heins uit De Schiphorst hebben zich vanmiddag bij de tien beste combinaties geplaatst op het CSI2* in Valencia. Het internationale springconcours is onderdeel van de Mediterranean Equestrian Tour.

In totaal bleven tien van de 25 combinaties foutloos in het parcours over 1,35 m voor zevenjarigen. Megan Laseur klokte met Kastello (v. Echo Van ’t Spieveld) 76,74 seconden. Stefanie Heins reed met Contara 15 (v. Conthargos) een seconde langzamer en bleef eveneens foutloos.

Nina Piasecki klokte de snelste tijd. De Duitse amazone reed haar Holsteiner merrie Quibell (v. Quirado) in 75,67 seconden over de finish.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook