Ga naar hoofdinhoud

Mendoza en Maher op nieuwe paarden in Birmingham

De Britten Jessica Mendoza en Ben Maher zijn met hun nieuwe paarden aan de start op het CSI3* in Birmingham. Mendoza rijdt Eric van der Vleuten's voormalige Wan Architect en Maher debuteert met Atlantis B in hun thuiswedstrijd.


Jessica Mendoza had haar debuut met de 12-jarige zoon van Springtime afgelopen weekend al in Opglabbeek, daar startte ze in het 1.35m. Met Wan Architect was Eric van de Vleuten succesvol tot op het hoogste niveau. Voordat het paard de plas overging, had het duo de Grote Prijzen van Redefin en Drammen gewonnen. Vorig jaar werd hij uitgebracht door de Canadese Brenda Riddell en in augustus reed de Amerikaanse Francie Steinwedell het paard in Langley. In Birmingham werd Mendoza vijfde in een 1.45m rubriek

Ben Maher heeft in Birmingham de 9-jarige sBs merrie Atlantis B (v. Karioka Del Follee) onder het zadel. Via de Deense amazone Janne Falkenberg en de Amerikaanse Sophie Gracida kwam het paard bij Maher. Gisteren werd Maher negentiende met de merrie in het 1.45m.

Deze internationale 1.45m rubriek werd gewonnen door Angelie von Essen met de KWPN-merrie West Falica (v. Perion). Billy Twomey werd tweede ook met een KWPN’ner Tin Tin (v. Cavalier).

De hoofdrubriek over 1.50m van gisteren in Birmingham kwam op naam van Julien Epaillard met Pigmalion du Rozel. Daniel Bluman reed Conconcreto Apardi (v. Corland) naar de tweede plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses/Equnews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.