Ga naar hoofdinhoud

Mexicaanse overwinning in 1.50 van Stuttgart

Alberto Michan, hier met Camilo LS La Silla Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Mexicaan Alberto Michan Halbinger won zojuist de 1.50 proef direct op tijd in het Duitse Stuttgart. Met de La Silla-hengst Camilo LS La Silla (v. Montebello La Silla) reed hij een snelle foutloze rit in de tijd van 61.84 seconden. De Amerikaanse topamazone Reed Kessler zette deze avond wederom een uitstekende prestatie neer. Gisteravond behaalde ze met de Skippy II-merrie Cylana de overwinning in het 1.50, nu reed ze in een tijd van 63.98 seconden met de merrie Charity 33 (v. Cayetano) naar de tweede plek. 

De Zweed Douglas Lindelöw stuurde de Casall-zoon Casello naar de derde plek. Hij bleef hiermee de Fransman Patrice Delaveau  met de Holsteins gefokte Lacrimoso 3 HDC (v. Landjunge) met minder dan eentiende van een seconde voor.

Ludger Beerbaum reed de KWPN-erkende hengst Chaman naar de vijfde plek. Landgenoot Christian Ahlmann deed met de in Hannover gekeurde Codex One (v. Contendro I) nog een gooi naar de top drie, maar moest met de tijd van 66.63 seconden genoegen nemen met de zesde plek.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook