Ga naar hoofdinhoud

Michal Kazmierczak wint Gaston Glock’s Grand Prix of Graz

Met een razendsnelle foutloze barrage ging de overwinning van de Gaston Glock's Grand Prix of Graz zojuist naar de Pool Michal Kazmierczak. Met de tienjarige Stakorado snelde hij in 55.41 seconden over de eindstreep. De tweede plaats in deze acht combinaties tellende barrage was voor Fabio Brotto uit Italië en Victor Bettendorf uit Luxemburg nam als derde  op het podium plaats.

Brotto zat in het zadel van de vijftienjarige R-Gitana en was met 60.28 seconden op de klok bijna een halve seconde sneller dan Bettendorf en de negenjarige Sorbier Blanc. Dit duo voltooide de barrage in 60.77 seconden.

Op de vierde plaats eindigde de beste thuiscombinatie. Alice Janout en de twaalfjarige KWPN-er Wodka Lime waren de langzaamste foutloze combinatie en eindigden in 62.53 seconden.
De Duitser Marcel Marschall was met 55.61 seconden goed voor de tweede tijd, maar kreeg een springfout en eindigde op de vijfde plaats.

Piet Raijmakers jr. was met Van Schijndel’s Valentino de beste Nederlandse combinatie. Zij eindigden met vier strafpunten in de eerste omloop op de elfde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook