Ga naar hoofdinhoud

Moerings tweede in troostfinale zesjarigen

Geert Moerings met Fasther. Foto: Paardenkrant-Horses.nl / Jacquelien van Tartwijk

Geert Moerings was net niet 'fast' genoeg met Fasther (v. Vigo d'Arsouilles) om de Ierse Michael Pender voor te zijn. Pender zette met zijn Curra Clover Flight de winnende tijd neer van 55.36 seconden. Moerings had met zijn fokproduct 56.94 seconden nodig om het parcours af te leggen.

Met een vierde plaats bij de Isah-cup deze zomer en het indoorkampioenschap in de klasse M op hun naam zijn Geert Moerings en Fasther goed op dreef dit jaar. Ook in Lanaken presteren ze goed.

Top vijf

De derde plaats in de troostfinale was voor Aurore de la Rose  (v. Felton du Mont) gereden door Max Thirouin. Deze combinatie schreef eerder deze maand nog het jonge paarden kampioenschap in Frankrijk op hun naam. De Brit David McPherson met Carlosspri (v. Carlo 300) mochten als vierde opstellen. Plaats vijf ging naar de Belgisch-gefokte Karmelita van den Dries  (v. Diamant de Semilly) met in het zadel Jeroen de Winter.

Nederlanders

Ook drie andere Nederlandse ruiters konden een prijs ophalen in de troostfinale bij de zesjarigen. Arnold Boerekamps eindigde met de KWPN-gefokte Fernet vM op een vijftiende plaats, Veronique Morsink met Celina Z (v. Carthino Z) op een 25ste plaats en Ivo Biessen met Scenletha (v. Scendix) op een 37e plaats.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook