Ga naar hoofdinhoud

Moorsele: Nederlanders doen goede zaken

De Nederlandse deelnemers deden gisteren goede zaken in het Belgische Moorsele. In verschillende rubrieken wisten zij podiumplaatsen te behalen.

In de 1.15m rubriek wist Lisa Nooren de derde plaats te behalen. De amazone verscheen aan de start met Leatitia en zette een tijd neer van 34,52 seconden. De kopplaats werd hier ingenomen door de Belgische Eveline Vergauwen die met Jarcha het parcours in 33,48 voltooide. Op de tweede plaats eindigde de Britse Millie Allen, die met Trueleva een tijd van 34,52 seconden neerzette.

In de 1.30m rubriek was het Kirsten Rikkert die op de derde plaats eindigde. Ze bleef foutloos met Usshy en voltooide het parcours in 31,21 seconden. De eerste plaats was voor de Italiaan Matias Alvaro, die met Winetou-V een tijd van 30,49 seconden neerzette. Op de tweede plaats eindigde de Britse Pippa Allen. Zij reed Bonfire III in 31,04 seconden het parcours rond.

De Britse Beth Vernon bleef in het 1.20m parcours haar concurrentie voor. Zij eindigde met Cinderella Girl aan kop met een tijd van 29,25 seconden. In deze ponyrubriek wist Megan Laseur de tweede plek in te nemen. Zij reed Bella Donna in 30,57 seconden naar de eindstreep. Op de derde plek eindigde Amke Bekhuis, die met Goldeneye een tijd van 30,85 seconden neerzette.

De grote prijs van de junioren werd gewonnen door de Belg Jonas Vervoort. Hij voltooide met Uitblinker het parcours in 32,67 seconden. Landgenoot Jos Verlooy eindigde op de tweede plaats. Hij verscheen aan de start met Domino en zette een tijd neer van 32,82 seconden. Dennis van den Brink wist de derde plaats te veroveren en zette met Royal Queen een tijd neer van 32,88 seconden.

Jens van Grunsven werd tweede in de grote prijs bij de pony’s. Hij reed Indorado in 33,78 seconden het parcours rond. De Belgische Julie de Pelsmaeker nam de kopplaats in, zij reed Sambo Lino in 30,72 seconden over de eindstreep. Op de derde plaats eindigde Justine Tebbel uit Duitsland, die met Okehurst Little Bow Wow een springfout maakte en een tijd van 33,77 seconden neerzette.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.