Ga naar hoofdinhoud

Moorsele: Twee ruiters foutloos in barrage

In het 1.40m parcours van het CSI YJP in het Belgische Moorsele wisten vrijdag maar twee ruiters in de barrage foutloos te blijven. Dit waren Wouter Vos met Chelsea en Stefanie van den Brink met Verdi. Vos wist Van de Brink voor te blijven en zette een tijd neer van 41,52 seconden.

Stefanie van de Brink reed de barrage in 43,13 seconden rond. De derde plaats was voor de Nele Dewandel uit België met Catho, met een springfout en een tijd van 43,86 seconden.

Kirsten Rikkert pakte gisteren de kopplaats in de 1.35m rubriek. De amazone verscheen aan de start met Sorrento en reed een foutloze barrage in 27,65 seconden. De tweede plaats was hier voor Demi Dijks, zij reed het parcours met I Belong to You in 29,19 seconden rond. De derde plaats was voor de Brit Tim Wilks. Hij zette met Luidell V een tijd neer van 30,76 seconden.

In het 1.30m parcours ging Doron Kuipers aan kop. Hij verscheen aan de start met Wait ’n See en voltooide de barrage in 26,37 seconden. Ook Wouter Vos bleef foutloos, hij reed Angel met een tijd van 28,26 seconden naar de tweede plaats. De derde plaats was voor de Deense Camilla Knudsen, die met Litas-Star een tijd van 29,84 seconden neerzette.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.