Ga naar hoofdinhoud

Nabab en Zürich tekenen in Panningen voor kampioenen

Vrijspringen

24 driejarige en negen vierjarige springpaarden streden afgelopen vrijdag in Panningen om de overwinning in de Van Eekeren vrijspringcompetitie om het open Limburgs kampioenschap. KWPN-inspecteur Arnold Kootstra en de Spaanse trainer en handelaar Julio Alvares Moya gaven de kampioenssjerp aan de merrie Fhilavska (Nabab de Rêve x Voltaire).

Dit fokproduct van Bennie Nijhuis uit Albergen is in eigendom van Theo en Minnie Maessen uit Grashoek. Op de tweede plaats eindigde de Arizona-dochter Falstergold (mv. Contendro II) van fokker Twan Peeters en eigenaar Jeu Sturme uit Kessel.

De overwinning bij de vierjarigen was voor de schimmelruin Zurich Star (Zürich x Quick Star) van Sylvia van der Graaf uit Susteren. Het rode lint was voor Estera van de Vosberg van Wies en Marcel Ebisch uit Panningen. Estera is een nakomeling van de Grand Prix-hengst Warrant uit een moeder van Silvio I.

Uitslag: www.rpflimburg.com

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook