Ga naar hoofdinhoud

Nagenieten van mooie sport op Indoor Brabant

Vier dagen lang konden we genieten van prachtige en spannende sport in de Brabanthallen. We zullen weer een jaar moeten wachten op de volgende editie van Indoor Brabant.

Gelukkig is er beeldmateriaal om nog even van te kunnen genieten.

Arnd Bronkhorst maakte weer fraaie foto’s van de dressuur en het springen.

Klik hier voor de fotoserie van de dressuur.
Klik hier voor de fotoserie van het springen.

ClipMyHorse bracht de winnende barrage van Daniel Deusser prachtig in beeld:

Bron: Horses

Eén reactie op “Nagenieten van mooie sport op Indoor Brabant

  • J Andela

    Nergens in welke pers dan ook is er aandacht besteed aan het bijna ongeluk wat de tijdwaarnemer overkwam tijdens de Rolexprijs springen in Den Bos afgelopen zondagmiddag. Door een wonder werd de man eerst door het schouder van Marcus Ehning zijn paard aan de kant geduwd en zodoende werd er voorkomen dat de man vervolgens een ongelooflijke trap zou hebben gekregen. Alleen een elleboog was geraakt. Later op eurosport was er met 4 verschillende cameraposities en slowmotions te zien hoe een ongelooflijk geluk de man heeft gehad. De commentator van eurosport zei dat de schop mensgericht was, maar volgens mij is dat niet zo. Voorheen had je Libero H, recent nog Winschester HS van Frank Schutterd en je ziet wel meer paarden met de achterbenen bokken of slaan.

    Is mij ook een keer bijna overkomen met een Elmshorn merrie, ik zag 40m van te voren al een official oversteken en dat we tegelijk op punt x zouden zijn.Ik riep van verre al dat hij staan moest blijven, maar hij had er meer verstand van en hij werd bijna onthoofd. Weken later kwam hij bij me en zei dat ik gelijk had, maar dat hij in zijn hele leven nog nooit zo geschrokken was.

    Ik heb discussie met de hoogste instantie van de KNHS gevoerd Dhr. A v d Berg en ze blijven er bij dat ik dan de schuldige zou zijn.
    Ook een rood lintje vrijwaart je niet, het komt er op neer dat je thuis moet blijven, nou ik zou wel een willen weten wat ze tegen Marcus Ehning zeggen, hoorend bij de beste van de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook