Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders scoren in Moorsele

Placeholder springen wedstrijd

Siebe Kramer deed vrijdag goede zaken in Moorsele. In de rubriek tot 1,30 pakte hij de winst. En eerder op de dag eindigde hij als derde bij de jonge paarden. In de eerste kwalificatie voor de grote prijs van zondag was het Gerco Schröder die tot de top zes doordrong.

1,30
In de 1,30 verscheen Kramer op Van Meta (v. Quick Star). Met hun eindtijd van 63,22 seconden wisten ze zich verzekerd van de winst. De Belg Philippe Vandoorne eindigde als tweede, met een tijd van 64,43 seconden. Een zeer spannende strijd, want de Braziliaan Pedro Nolasco zette de klok stil op 64,44 seconden. Gabriel Coumans eindigde met een tijd van 66,79 seconden op de zesde plaats.

Jonge paarden
Bij de jonge paarden zwaaide Pedro Nolasco de scepter. Hij pakte zowel de eerste als de tweede plaats, met 31,57 en 33,08 seconden. Kramer had met Chesney 34,52 seconden nodig. Een goede seconde langzamer kwam Nuri Dijks met Mara Salvatrucha binnen.

Eerste kwalificatie
Gerco Schröder en Urban Hero (v. Centurion Montfort) reden twee foutloze manches in de eerste kwalificatieronde. Met 38,65 seconden eindigde de combinatie op plaats zes. De winst was voor de Belg Vincent Lambrecht, die in 35,93 seconden over de eindstreep kwam. Doron Kuipers, Nuri Dijks en Siebe Kramer verschenen ook in de barrage. Met respectievelijk vier, vier en twaalf strafpunten eindigden zij op de plaatsen negen, veertien en zeventien.

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook