Ga naar hoofdinhoud

Nederlands succes op Costa del Sol Tour

Zowel in het 1.30m als het 1.35m was er vandaag op de Costa del Sol Tour in het Spaanse Mijas succes voor de Nederlandse ruiters. Misha Everse – van de Kraats won het 1.30m terwijl Doron Kuipers tweede werd in het 1.35m.

Met Dropshot (v. Unaniem) schreef Misha Everse – van de Kraats het 1.30m op haar naam. Tweede werd de Brit Stuart Neads met Cocomone (v. Tjungske), gevolg door de Ier Sven Joseph Hadley en zijn Vvood Stock de Breve (v. Lamm de Fetan).

1.35m

In de speedproef over 1.35m lieten de Nederlandse ruiters ook van zich horen. Doron Kuipers en Indiana van HD (v. Toulon) moesten alleen de Belgische Maxime Harmegnies met For Jump 7 (v. For Pleasure) voor zich laten gaan. De derde plaats was voor de Argentijn Ezequiel Daponte die voor dit parcours KWPN’er Cylandra (v. Atlentic VDL) zadelde. Vijfde werd Leon Thijssen met Tittut (v. Tornesch). Jody van Gerwen met Hippolyta van het Lambroeck (v. Contact vd Heffinck) mocht zich als zevende opstellen, gevolgd door Anne van der Eijk en Utopia VI (v. Numero Uno).

Klik hier voor de uitslagen van het 1.30m.
Klik hier voor de uitslagen van het 1.35m.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.