Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse springteams landenwedstrijden Falsterbo en Aken bekend

Willem Greve, hier tijdens de Nations Cup Rotterdam 2016 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na afloop van de overwinning van de Nations Cup op CHIO Rotterdam maakte bondscoach Rob Ehrens de teams bekend waarmee hij aan de start verschijnt in de landenwedstrijden van Falberbo en Aken. Beide wedstrijden zijn een belangrijk meetmoment in de aanloop naar de Spelen. Daarna zal Ehrens het definitieve team bekend maken dat ons land gaat vertegenwoordigen in Rio. 

Op 8 juli staat de Nations Cup etappe in Falsterbo op de planning. Daar verschijnen twee paarden van het SFN fonds aan de start, namelijk Zenith SFN N.O.P. met Jeroen Dubbeldam en Wout-Jan van der Schans met Aquila SFN. Het team bestaat verder uit Jur Vrieling met Glasgow vh Merelsnest en Gerco Schröder met Glock’s London, die weer voor het eerst in een landenwedstrijd wordt ingezet. Johnny Pals en Fernando staan als reserve op de lijst.

Een week later in Aken bestaat het Nederlandse team uit Willem Greve met Carambole N.O.P., Leopold van Asten met Zidane, Maikel van der Vleuten met Verdi N.O.P. en Harrie Smolders. Van laatst genoemde is het nog niet bekend welk paard hij mee neemt. Ook reserve Gerco Schröder heeft nog niet kenbaar gemaakt welk paard hij voor Aken op het oog heeft.

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook