Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse top drie in GP-kwalificatie Asten

Leon Thijssen stond lang bovenaan in het klassement van de GP-kwalificatie op Asten Outdoor vanavond, maar uiteindelijk dook Kevin Jochems als één van de laatste starters nog zowat twee seconden onder de tijd van Thijssen en ging er met de winst vandoor. Kirsten Rikkert was een fractie langzamer en werd derde in deze rubriek over 1.45m op tijd.


Thijssen kwam in het midden van de groep deelnemers aan de start en stuurde zijn Captain Cooper in 63.53 seconden over de eindstreep. Hiermee was Thijssen net een fractie sneller dan Rikkert, die toen aan de leiding ging met No Fear Vd Tichelrij Z. Rikkert en de Numero Uno-dochter waren even tevoren in 63.56 seconden gefinisht.
Jochems kwam in deze rubriek in actie met Happy Feet en wist de negenjarige zoon van Con Air in 61.68 seconden rond te sturen en daarmee de overwinning op te eisen in deze tweesterren Big Tour.

Ernesto Canseco eindigde met Celebrity VDL op de vierde plaats. De Mexicaanse ruiter stuurde de KWPN-gefokte dochter van Indoctro in 64.79 seconden rond en Henk Frederiks maakte de top 5 compleet door met Corina in 66.82 seconden te finishen.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook