Ga naar hoofdinhoud

Net geen podium plek voor Van der Schans in Accumulatorproef Luxemburg

Wout-Jan van der Schans hier met P-Pilot Foto De Paardenkrant

De zege in de Accumulator-proef op het CSI Luxembourg was vanmorgen voor Thomas Holz en Coral Springs. De Duitser verzamelde het maximale aantal punten van 65 en kwam in 47.98 seconden aan de finish. Wout-Jan van der Schans eindigde op de vierde plaats in deze rubriek over 1.40m met Caapverdi.

De tweede plaats werd opgeëist door Edwin Smits met Dandiego B Z. De als Nederlander geboren Zwitser verzamelde eveneens 65 punten en stuurde zijn twaalfjarige zoon van Dutch Capitol in 48.50 seconden over de eindstreep. João Victor Castro sloot aan op de derde plek met Sisi de Carantil. Het Braziliaanse duo kwam in 48.67 seconden aan de finish met 65 punten.

Van der Schans eindigde met twee paarden in de top tien in deze rubriek. Met de zoon van Verdi finishte hij in 50.03 seconden, wat de vierde plaats opleverde en in het zadel van A Vaantje R kwam de ruiter uit Nijkerk uit op de zesde plek met 50.06 seconden op de klok.
Felix Haßmann wist zich hier met Chicca 31 tussen te wringen. De Duitse ruiter stuurde de twaalfjarige dochter van Clearway in 50.05 seconden rond en legde beslag op de vijfde plaats.

Lisa Nooren kwam ook in actie vanmorgen. Zij zadelde VDL Groep Centora de Wallyro en stuurde de negenjarige dochter van Dobel’s Cento naar de zevende plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook