Ga naar hoofdinhoud

Neumünster: Belg Jan Vinckier wint Grote Prijs

In de 1.55m rubriek was het de Belg Jan Vinckier die zondag als laatste starter in de barrage met de eer ging strijken. Hij eindigde met de KWPN-merrie Ursela (v. Andiamo) op de eerste plaats tijdens de CSI3* in het Duitse Neumünster. Vincent Voorn was de beste Nederlander in de Grote Prijs, hij eindigde op plaats vijf met de grote NRPS-schimmel Audi’s Alpapillon-Armanie (v. Aldato).

Vincent Voorn voltooide het barrageparcours met de machtig springende Audi’s Alpapillon-Armanie (v. Aldato) foutloos en in 37,97 seconden. Hij was de enige Nederlander die zich plaatste voor de tweede omloop.

Vinckier en Ursela realiseerden het parcours in 29,47 seconden. De tweede plaats in deze rubriek was voor de Ier Denis Lynch, die dacht de zege in de pocket te hebben, maar tijdens het uitstappen zag hoe de laatste starter zijn resultaat wist te verbeteren. Hij verscheen aan de start met de gretige Lacroix (v. Lacros) en zette een tijd neer van 31,05 seconden. Op plaats drie eindigde de Duitser Holger Wulschner met Cefalo (v. Caretino) in 31,47 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.