Ga naar hoofdinhoud

Neumünster: Marc Houtzager aan kop

Het was Marc Houtzager die zaterdagavond tijdens de CSI3* in het Duitse Neumünster met de eer ging strijken. Hij eindigde met Uppity (v. Guidam) op de eerste plaats in de 1.50m rubriek. De ruiter had 32,47 seconden nodig om de barrage rond te rijden.

Vijf Nederlanders maakten deel uit van de in totaal negen geplaatste deelnemers. Jeroen Dubbeldam eindigde net buiten de top drie. Hij verscheen aan de start met BMC Veyron (v. Indoctro) en wist een tijd neer te zetten van 33,17 seconden. Daarmee nam hij de vierde plaats in. Met 36,08 seconden eindigde Vincent Voorn met Audi’s Valentino (v. Orame) op de zesde plaats. Daarachter eindigde Maikel van der Vleuten met VDL Groep Vleut (v. Quick Star) met een tijd van 36,61 seconden. Gert-Jan Bruggink maakte een springfout en eindigde met Cash Junior (v. Cash) op de negende plaats met een tijd van 31,99 seconden.

Plaats twee en drie werden ingenomen door twee Duitse springruiters. Plaats twee was voor Philipp Weishaupt met Souvenir (v. Argelith Stakkato) met een tijd van 32,82 seconden. Christian Ahlmann nam de derde plaats in met Lorena (v. Larenco) met ook een tijd van 32,82 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.