Ga naar hoofdinhoud

Nicola Philippaerts uit de running na val van jong paard

Nicola Philippaerts met H&M Harley vd Bisschop. Foto: FEI / Jim Hollander.

Een val van een jong paard houdt Nicola Philippaerts de komende zes weken uit de running. De Belgische ruiter liep bij zijn val een schouderblessure op en werd daar dezelfde dag nog aan geopereerd. Philippaerts kan niet precies omschrijven wat de toedracht van de val was. "Ik voelde meteen dat het niet goed zat en had veel pijn", vertelt hij aan Galop.

De operatie verliep goed, maar Philippaerts heeft nog steeds veel pijn. Op advies van de arts houdt hij zes weken rust, alvorens hij mag beginnen met revalideren. “Dat is een klap, maar het had erger kunnen zijn. Het komt er nu op aan om de nodige rust te nemen en dan opnieuw toe te werken naar het indoorseizoen.”

Bron: Galop

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook