Ga naar hoofdinhoud

Nieuw talent voor Billy Twomey

Billy Twomey en Tinka's Serenade Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De talentvolle Codarco is verkocht aan de Ierse springruiter Billy Twomey. De zesjarige Irish Sport Horse hengst van Darco werd gereden door Thomas O'Brien.

De hengst won de finale voor de vierjarige springpaarden op de Dublin Horse show in 2011 en twee keer de competitie voor jonge springpaarden van het Ierse stamboek wat leidde tot deelname aan de wereldkampioenschappen in Lanaken vorig jaar en dit jaar. In 2012 was O’Brian met de hengst de hoogst geplaatste Ier in Lanaken bij de vijfjarigen, de combinatie werd vijfde in de finale.

De moeder van Codarco Vereedom G (v. Orame) is op dit moment drachtig van Twomey’s voormalige toppaard Luidam.

Bron World of Showjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook