Ga naar hoofdinhoud

Nieuw talent voor Rodrigo Pessoa

Oud Olympisch kampioen Rodrigo Pessoa heeft sinds enkele weken een nieuw talentvol paard op stal gekregen. De tienjarige Ferro Chin vh Lindenhof (v. Chin Chin) heeft met de in België woonachtige Braziliaan al zijn eerste internationale optreden gehad.


Ferro Chin werd uitgebracht de de Belg Terry Hoeckman voornamelijk op tweesterren niveau. Rodrigo Pessoa startte de Chin Chin-zoon al in La Baule en Aken. En gisteren kreeg het duo een balk in de 1.50m proef in St.Tropez.

Bron Horses/Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook