Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe ruiter voor Maikel van der Vleutens VDL Groep Quatro

Maikel van der Vleuten met VDL Groep Quatro Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

VDL Groep Quatro zal voortaan niet meer uitkomen met Maikel van der Vleuten, maar met de Noorse springruiter Geir Gulliksen. De familie Gulliksen bevestigde aan World of Showjumping dat zij de elfjarige Quaprice Bois Margot-zoon hebben gekocht. Het kersverse duo maakt komend weekend op de Olympia Horse Show in London al zijn debuut.

VDL Groep Quatro heeft met Van der Vleuten internationale successen behaald tot op 1,55m-niveau. Het duo behaalde alleen het afgelopen jaar al twintig top tien-klasseringen op CSI5*- wedstrijden, waarbij ze bij hun laatste start twee weken terug in Madrid tweede werden in een 5*-1,45m-rubriek.

Vorig jaar november was het duo ook al succesvol in Madrid, toen werden ze twee keer eerste in een 1,45m- en een 1,50m-rubriek. Eerder die maand eindigde de hengst ook nog op de tweede plek in de 1,55m-rubiek in Doha.

Bron: WoSJ

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook