Ga naar hoofdinhoud

‘Nieuwjaarsgeschenk’ voor Maikel van der Vleuten

Maikel van der Vleuten

Voor Maikel van der Vleuten staat aan het begin van 2018 een bijzonder cadeau te wachten: De springruiter vertelde afgelopen weekend aan Paardenkrant-Horses.nl dat hij en zijn vriendin Rachelle Hanemaaijer begin januari hun eerste kind verwachten.

“Rachelle is in verwachting van een meisje. We hebben het in het begin bewust stil gehouden, je weet immers nooit wat er kan gebeuren. Nu dat ze over een paar weken al uitgeteld is, mag het wel gezegd worden”, aldus de aanstaande vader.

Vaderschap

“Het is weer een nieuwe stap en ik kijk uit naar de geboorte. Over het vader worden, daar maak ik me geen zorgen om, dat zal zich vanzelf wijzen. Maar van binnen heb je toch wel de spanning of alles goed gaat. We hebben pas de 32 weken echo gehad en dat zag er allemaal goed uit gelukkig.”

Bereisde baby

“Ik verwacht dat het in het begin vooral slapen en huilen is”, grapt de Olympiër over de eerste maanden na de geboorte. De huidige nummer 5 van de FEI World Ranking reist voor zijn springcarrière de hele wereld over en hoopt dat zijn dochter gauw mee kan reizen. “Ik denk dat het echt leuk zal worden als ze straks oud genoeg is om mee te gaan naar concoursen. Zodat we er met zijn allen van kunnen genieten.”

Bron: Paardenkrant/Horses

 

Eén reactie op “‘Nieuwjaarsgeschenk’ voor Maikel van der Vleuten

  • Marcel Dufour

    “Ik denk dat het echt leuk zal worden als ze straks oud genoeg is om mee te gaan naar concoursen. Zodat we er met zijn allen van kunnen genieten.”

    Ik denk dat Maikel het al leuk gaat vinden vanaf het moment dat hij in haar ogen kijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook