Ga naar hoofdinhoud

Nog een keer zesde plek voor Vincent Voorn

Vincent Voorn, hier met ClintashFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Net als eerder vandaag in de 1,40m-rubriek eindigde Vincent Voorn zojuist in de rubriek over 1,50m nog een keer op de zesde plaats. Felix Haßmann eiste met overmacht de overwinning op in deze kwalificatieproef voor de Grand Prix en Robert Smith eindigde op de tweede plaats.

Haßmann zat voor deze rubriek in het zadel van Balzaci en stuurde de zoon van Balou du Rouet in 65,27 seconden foutloos rond. Daarmee was de Duitse ruiter bijna twee seconden sneller met de goedgekeurde hengst dan Smith, die Ilton (v. Dulf van den Bisschop) in 67,08 seconden over de eindstreep reed.

Top vijf

Rodrigo Giesteira Almeida stuurde zijn Hassan van de Wittemoere (v. Contact van de Heffinck) in 67,75 seconden foutloos rond en dat leverde de derde plaats op voor de ruiter uit Portugal. Zijn landgenoot Duarte Seabra kwam met Fernhill Curra Quinn (v. Harlequin Du Carel) in 68,33 seconden aan de finish en mocht zich als vierde opstellen voor de prijsuitreiking. Vladimir Tuganov maakte de top 5 compleet. De ruiter uit Rusland stuurde Suspens Floreval (v. Linton) in 69,17 seconden foutloos rond en bleef net iets minder dan een tiende seconde voor Voorn en de negenjarige Dante. De bij het AES-goedgekeurde KWPN-hengst kwam met Voorn aan de finish met 69,26 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook