Ga naar hoofdinhoud

Old Chap Tame verkocht naar Italië

De zeventienjarige Selle Français-hengst Old Chap Tame (Carthago x Quidam de Revel) onderging in zijn carrière al meerdere ruiterwissels. Twee jaar geleden nam Ibrahim Bisharat de hengst over, maar de combinatie verscheen na november 2018 niet meer in de ring. Onlangs reed de Saoedische amazone Dalma Malhas hem in Italië de ring binnen.

“Old Chap Tame is van een vriend. Hij bood me aan hem een keer te starten, omdat hij het zelf te druk had met zijn andere paarden. Het is een geweldig paard en hij is heel bekend, vooral in Frankrijk”, vertelt Malhas aan Grand Prix Replay. Niet lang na de wedstrijd in Montefalco werd de hengst verkocht aan de familie Coata. Hij wordt nu hoofdzakelijk ingezet voor de fokkerij.

De hengst maakte furore onder de Française Eugenie Angot en daarna met Edwina Tops-Alexander. Onder Bisharat haalde de hengst niet meer zijn oude niveau.

Bron: Grand Prix Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook