Ga naar hoofdinhoud

Olympische ruiters rijden mee in GP, Van den Brink wint

In een deelnemersveld met grote namen won Dennis van den Brink met Royal Dream vanmiddag de Grote Prijs van gemeente de Wolden. Van den Brink reed samen met drie andere Nederlandse deelnemers de barrage en kwam als winnaar uit de bus.

De combinaties Mareille van Geel-Schroder met Winston en Michiel Brusse met Cannavaro D (v. Caplan) wisten eveneens foutloos het barrageparcours af te leggen en eindigden op de tweede en derde plaats. Doron Kuipers en Ups-a-Daisy (v. Gentleman) tikten een balk eraf en werden vierde.

Verschillende Olympische ruiters reden in de Wolden mee voor de Grote Prijs. Jur Vrieling eindigde met Vdl Wittinger op de zevende plaats. Net als Vrieling kwam Marc Houtzager met Sterrehof’s Uppity met vier strafpunten uit het basisparcours. Houtzager werd uiteindelijk elfde. In opmars naar Londen was ook Beezie Madden aanwezig in de Wolden. De Amerikaanse presteerde matig met de merrie Vanilla. Met acht strafpunten werd ze 24ste .

Vlak voor de strijd om de Grote Prijs losbarstte, zweepte een spectaculaire tuigpaardenshow het publiek op. Uitblinkers waren Besterly Amadeus, Business, PrimeVal Bentley VDL en Brandy. Deze showpaarden gingen met prijzen naar huis en mochten Vrieling, Houtzager en Madden meenemen op de bok voor een ereronde.

De Grote Prijs van gemeente de Wolden was de afsluiting van het tweeweken lange evenement in de Wolden.

Bekijk hier de volledige uitslag.

De rit van Van den Brink kan hier worden teruggekeken.

Bron: Horses/ CH de Wolden

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook