Ga naar hoofdinhoud

Olympische Spelen live via Eurosport

De wedstrijden van de Olympische Spelen zijn live te volgen via de TV-zender Eurosport. In totaal wordt vrijdag 27 juli tot en met zondag 12 augustus meer dan 400 uitzenduren aan de Spelen besteed.

De dag begint met English Breakfast en Best of the Day en om half tien start de live programmering. Iedere avond zendt Eurosport ‘Together to London’ uit, een live show die – samen met speciale gasten – terugblikt op de mooiste momenten van de dag. Daarna is het tijd voor ‘Team Sports Live’, dat aandacht besteedt aan Olympische teamsporten. Een tweede kans op de hoogtepunten van de dag krijgt de kijker in ‘Best of the Day’.

Programmering

06:30    English Breakfast
08:30    Best of the Day
09:30    Live
23:00    Together to London
23:30    Team Sports Live
00:30    Best of the Day

Voor Eurosport Benelux zijn tijdens London 2012 in totaal 50 commentatoren aan het werk. Eurosport’s experts op locatie zijn Maurice Greene en Pieter van den Hoogenband. Zij laten, rechtstreeks vanuit de mixed zones, hun licht schijnen op de ontwikkelingen ter plekke.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook