Ga naar hoofdinhoud

Nayana en Dame Blanche werken aan herstel

Penelope Leprevost met Nayana

Aan de terugkeer op het hoogste niveau voor toppaarden Nayana (v. Royal Feu) en Dame Blanche van Arenberg (v. Clinton) wordt nog steeds gewerkt. De paarden van de Franse springamazone Pénelope Leprevost staan op dit moment beide gestald bij eigenaresse Genevieve Mégret in Normandië om daar te herstellen van hun blessures.

Dame Blanche van Arenberg

Dame Blanche van Arenberg blesseerde zichzelf in juni 2014 in de paddock. Op dit moment staat ze veel op de wei en maakt ze gestaag vorderingen. De getalenteerde dochter van Clinton won met Leprevost in La Baule de Nations Cup en een vierde plek in de Grote Prijs (2014). Daarnaast werd de combinatie tweede in de Nations Cup in Lummen (2014), derde in Calgary (2013) en vierde in de vijfsterren Grote Prijs van Hickstead.

Nayana

Nayana raakte in september 2014 geblesseerd tijdens de finale van de Nations Cup in Barelona. Volgens Skye Higgin (manager van Haras de Clarbec) en Pénelope, gaat het goed met de merrie. “Ze is fysiek in topvorm. Er wordt alweer gesprongen en dat werk gaat haar goed af. Ze is vrolijk en energiek. Ze had eerder wat ademhalingsproblemen maar ook dat lijkt verholpen te zijn”.
Een rentree staat gepland, wanneer is nog niet bekend.

Bron: Horses/Grand Prix Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook