Ga naar hoofdinhoud

Openingsrubriek GCT Parijs naar Harold Boisset

In zijn eigen hoofdstad schreef Harold Boisett vanmiddag de openingsrubriek van de Longines Global Champions Tour op zijn naam. Met de Frans gefokte T'Obetty du Domaine (v. Kashmir van Schuttershof) noteerde hij een tijd van 24,69 seconden. Billy Twomey werd tweede en Cedric Angot derde.

Twomey en ISH’er Ardcolum Duke (v. Giypsy Duke) voltooiden het parcours in 26,44 seconden. Angot stuurde Talent Des Moitiers (v. Joyau de Bloye) in 26,45 seconden rond en bleef hiermee Philip Houston nipt voor, die met Kannella (v. Kannan) een tijd van 26,78 seconden neerzette. Paris Sellon en Canasta Z (v. Canabis Z) sloten de top vijf af.

Harrie Smolders en Aiyetoro (v. Concorde) pakten vier strafpunten in de tweede fase, wat resulteerde in de 24-ste plaats. Leopold van Asten en VDL Groep Zidane N.O.P. (v. Heartbreaker) werden 26-ste met vijf strafpunten. Maikel van der Vleuten en VDL Groep Arera C (v. Indoctro) noteerden in de eerste fase twee strafpunten, wat hen de 38-ste plaats opleverde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook