Ga naar hoofdinhoud

Oranje podium in Small Tour Wierden

Doron Kuipers, hier met Zinius. Foto: Arnd Bronkhorst

De rubriek over 1.30m met barrage werd zojuist gewonnen door Doron Kuipers met Indiana van HD. Chantal Regter, die gisteren een 1.30m rubriek won, werd vandaag tweede en Franklin Posmus kon als derde op het podium plaatsnemen van deze Small Tour in Wierden.

Er mochten zich 21 deelnemers melden voor de barrage van deze rubriek. Kuipers stuurde zijn zevenjarige Toulon-dochter als snelste foutloos door de barrage, hij stopte de klok op 33.10 seconden.
Regter zat in het zadel van Bucefalus, waarmee ze gisteren de GMB Bioenergie Zutphen Prijs won en was vandaag in 33.57 seonden net iets te langzaam om ook hier de zege op te eisen.

Posmus had de elfjarige So It Be gezadeld en kwam in 35.49 seconden aan de finish, wat hem de derde plaats opleverde voor Liza Tiebot met C’est La Vie.
Tiebot stopte de klok op 36.46 seconden met de zwarte Namelus R-dochter en eindigde net naast het podium.
De Britse Charlotte Flack maakte met de tienjarige Ashdale Senica de top 5 compleet door in 36.78 seconden zonder fouten over de eindstreep te rijden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook