Ga naar hoofdinhoud

Oude Groeniger en Van Grunsven op kop

Jens van Grunsven Silver DreamAfgelopen weekend werd de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen van de KNHS-Roelofsen Raalte Trophy gehouden tijdens Pony Indoor Wanroij. De winst in de lichte tour ging naar Caily Oude Groeniger met Silka’s Pitch Pine. Jens van Grunsven won de zware tour met Indorado. Sven Harmsen: “Er werd met name in de lichte tour goed gereden. In de zware tour is er een aantal ruiters dat steeds goed presteert, maar er valt over het algemeen nog veel te verbeteren.”

In de lichte tour wisten tien ruiters na een foutloze eerste rit een plek in de barrage te bemachtigen. Caily Oude Groeniger kwam met Silka’s Pitch-Pine als snelste over de finish. Ook Willem-John van de Mheen wist tweemaal foutloos te blijven. Met Don Juan werd Van de Mheen tweede. De derde plaats was voor Josta van Straaten met Il Divo.

In de zware tour ging Jens van Grunsven er met de winst vandoor . Met de pony Indorado was hij de snelste. Niels Knape reed met Maradonna kwam een fractie snelheid te kort en werd tweede. De derde plaats was voor Emmelie Melssen met Kleber du Hardrais.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses.nl/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook