Ga naar hoofdinhoud

Overwinning in Sunshine Tour GP in Spaanse handen

Armando Trapote Mariscal en Arrayan Foto: www.moisesbasallote.com

De eerste week van de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera werd gisteren afgesloten met de Grote Prijs. Armando Trapote Mariscal hield de overwinning in eigen land. Gregory Wathelet werd tweede en Julien Epaillard derde. Kim Bril, Lisa Nooren en Roelof Bril kregen de nodige strafpunten en konden geen rol van betekenis spelen.

Met negen honderdste van een seconde wist de Spanjaard Armando Trapote Mariscal de Grand prix op zijn naam te schrijven. Met de KWPN’er Arrayan (v. Baloubet du Rouet), gefokt door Bennie Wezenberg, had Trapote Mariscal 38.41 seconden nodig voor zijn barrageparcours. Gregory Wathelet volgde met de Westfaler Coree (v. Cornet Obolensky) in 38.50 seconden op de tweede plaats. Ook Julien Epaillard op Sheriff de la Nutria LM (v. Diamant de Semilly) en de altijd snelle Bertram Allen met Quarto Mail kwamen onder 39 seconden en werden derde en vierde in respectievelijk 38.80 en 38.97. Quarto Mail debuteerde onder de Ier Allen. De Selle Français hengst van Cardento was eerder in handen van de Spaanse Pilar Lucrecia Cordon. Samantha Mcintosh en de BWP-merrie Estina (v. Heartbreaker) maakten de top vijf vol.

Medium Tour en Small Tour
In de Midden Tour finale ging de overwinning naar Julien Epaillard met Usual Suspect D’Auge (v. Jarnac). Bertram Allens Wild Thing L (v. Montreux) werd nu onder Jack Dodd tweede. Lisa Nooren was met Hocus Pocus de Muze de beste Nederlander op plaats 10. In de Small Tour was Bertram Allen de beste met zijn nieuwe aanwinst Eva W. De 7-jarige KWPN-merrie is van Lexicon. Met een veertiende plaats was ook in deze rubriek Lisa Nooren de beste Nederlandse, nu met Bardesther (v. Cardento).

Dinsdag gaat de Sunshine Tour verder.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses/Sunshine Tour

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook