Ga naar hoofdinhoud

Hans-Dieter Dreher overwint 1,45 m Salzburg

Hans-Dieter Dreher met EmbassyFoto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

58,11 seconden had Hans-Dieter Dreher nodig om met Perigueux-zoon Pacavello het 1,45 m hoog parcours in Salzburg te voltooien. Het duo bewoog zich het snelst door de baan en overwon de rubriek. De best geklasseerde Nederlander was Ruben Romp, die net niet in de top vijf eindigde.

Dennis Lynch en Blue Silver kwamen in de buurt door de klok stop te zetten op 58,72 seconden. Olivier Robert en Radja de B’Neville finishten in 61.21 seconden en werden derde. Meervoudig eventingkampioen Michael Jung eindigde met Fischertamarindo op de vierde plaats, gevolgd door Shane Breen die met Undicci de top vijf afsloot.

Ruben Romp schopte het tot de zesde plaats. De ruiter stuurde Audi’s Contento in 63,93 seconden rond. Suzanne Tepper en Zavall VDL legden met twee strafpunten beslag op de twaalfde plek. Gerco Schröder en Glock’s Cognac Champblanc pakten 8 strafpunten, wat resulteerde in de 29-ste plaats. Gert-Jan Bruggink en Vampire werden 32-ste, gevolgd door Robert Vos en Interline H op de 33-ste plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook